dijous, 3 de febrer del 2011

Fonts de finançament per a programes

Fundacions

FUNDACIÓ PRIVADA GIRONA: UNIVERSITAT I FUTUR

Missió: Potenciar en la seva globalitat els estudis de la Universitat de Girona, així com aquelles actuacions que vagin destinades a promoure les relacions entre les institucions públiques o privades i la propia Universitat de Girona. Així doncs la Fundació Privada Girona: Universitat i Futur col.laborarà econòmicament en l’organització de Congressos, Simposis, Seminaris, Workshops, Cicles de conferències, Publicacions etc, que, organitzats o no des de la mateixa Universitat de Girona.

Pot sol·licitar-ho: Entitats públiques o privades, les activitats de les quals siguin objecte de subvenció d’acord amb l’establert amb el primer punt d’aquestes bases. En el Comitè d’Organització de l’Activitat ha de figurar algun membre de la UdG.

Import: Amb caràcter general no sobrepassarà els 2.000 € . Excepcionalment aquesta quantia podrà ser incrementada

L’imprès de sol.licitud i les bases es poden obtenir a través de la pàgina web de la Fundació. dir.fundaciounifutur@udg.edu

La sol.licitud s’haurà de presentar a la pròpia fundació a través de correu/correu intern de la UdG a l’adreça següent:

FUNDACIÓ PRIVADA GIRONA: UNIVERSITAT I FUTUR
Edifici les Àligues
PL.St. Domènec, 3
17071 Girona

Les bases es resoldran en dues convocatòries. La primera serà a l’abril i la segona a l’octubre; per tant el termini de presentació de les sol.licituds serà el 30 d’abril i el 30 d’octubre respectivament.


FUNDACIÓ FORD

La fundació Ford està compromesa en transformar la vida de la gent i dóna suport a institucions que redueixen la pobresa, els valors democràtics, la llibertat d'expressió i les fites de l'humanitat.

Els seus ajuts es dirigeixen en els àmbits de la caritat, educació i ciència.

Cal dirigir-se a la fundació directament per a demanar una beca per a aquests temes mitjançant el formulari a l'efecte. No hi ha una convocatòria específica.

Més informació a: www.fordfundation.org

FUNDACIÓ FULLBRIGHT

Els seus ajuts es dirigeixen a pagar les despeses de desplaçament dels investigadors amb beques Fullbright per a fer xerrades o cursos en una institució. Cal pactar-les entre l'institució i la Fundació Fullbright.
http://www.fulbright.es/archivos/SOLICITUD.Intercountry.2010-2011_0.doc


Obres socials

Les caixes tenen obres socials que promocionen la recerca. La majoria d'elles tenen projectes "ad-hoc" i contactar amb elles amb un projecte sòlid pot ser una bona font de finançament.

Unió pel Mediterrani

Tot i els problemes que està tenint aquesta organització creiem que pot ser una font de finançament per a projectes concrets o bé un bon partner per a projectes que financin altres institucions.

La seva adreça és:

Palau de Pedralbes
C/ Fernando Primo de Rivera 11
08034 Barcelona
Tel: 00 34 93 521 4100
Fax
: 00 34 93 553 9040
E-mail:
info@ufmsecretariat.org
Web: www.ufmsecretariat.org
Responsables d'educació: Prof. Ilan Chet, education@ufmsecretariat.org, Núria Jové, nuria.jove@ufmsecretariat.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada